Mirai no Chance - Bleach RPG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach RPG Forum

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Venkovní prostory

Goto down 
AutorZpráva
ichi
Admin
ichi

Počet příspěvků : 92

Character sheet
Admin Level: NPC, příběh
Player level:

Venkovní prostory Empty
PříspěvekPředmět: Venkovní prostory   Venkovní prostory EmptyThu Apr 04, 2013 7:25 pm

...

Taniyama Marika

Haori mi bylo ušito opravdu pěkně, až jsem se kvůli tomu musela násilně odtrhávat od zrcadla v mém pokoji. Nechala jsem svolat celou divizi a předstoupila před ně. Koukali na mě jako na zjevení. Věděla jsem, že tak od třetí řady dál na mě nevidí, a tak jsem vyskočila na zábradlí dřevěného chodníčku vedoucího okolo jedné budovy.
Zdravím, řekla jsem, ale nezdálo se, že by se uklidnili. ZDRAVÍM!! zahučela jsem daleko hlasitěji, až se všichni ohlédli... konečně. Takže, moje skupina mě zná určitě, ostatním se znovu představím. Jmenuji se Taniyama Marika a od nýnějška jsem vaše nová kapitánka. Doufám, že spolu budeme vycházet.
A měla jsem to za sebou. Na to, jak rychlé to bylo, jsem se příliš obávala. Samozřejmě, že nás důstojníky všichni znali. V těchto časech jsme bez kapitána a zástupce byli oporou jednotky právě my. A já byla třetí důstojník, prakticky nejsilnější voják trojky.
Všichni si šli po svých a já se rozhodla zajít do čajovny.

Taniyama Marika
>> Brána do Seireitei

Konečně jsme dorazili do Seireitei. U brány jsem nechala Namikazeho-san s pozdravem a vydala se ke kasárnám své divize.
Před vchodem do administrační budovy jsem zaslechla rozhovor dvou nižších důstojníků.
No jo, Tomoko to říkala.
A co myslíš, že se tam stalo?
Netuším. A vsadím se, že nám to kapitáni jen tak neřeknou...
Vykoukla jsem zpoza rohu, čímž jsem vykouzlila šok oběma přítomným. Jde o to, co by měli kapitáni říct.
Jé, dobrý den, taichou! Vy už jste zpátky z mise? vzpamatoval se první.
Nakonec jsem je donutila říct mi, co se děje.
Watanabe-san je...?! vyvalila jsem oči. Řekněte Masahirovi, že přijdu později!
>> Zástupce kapitánky 4. dicize
Návrat nahoru Goto down

Venkovní prostory
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Venkovní prostory
» Venkovní prostory
» Venkovní prostory 5. divize
» Obytné prostory kasáren
» Tréninkové prostory - Dojo

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Mirai no Chance - Bleach RPG forum :: Text RPG :: Mirai no Chance :: Herní místnosti :: Soul Society :: Seireitei :: Kasárny Gotei 13 :: 3. divize-
Přejdi na: