ichi Admin
Počet příspěvků : 92 Points : 118 Reputation : 0 Join date : 21. 03. 13 Location : jižní Čechy
Character sheet Admin Level: NPC, příběh Player level:
| Předmět: Venkovní prostory Thu Apr 04, 2013 7:25 pm | |
| ...
Taniyama Marika
Haori mi bylo ušito opravdu pěkně, až jsem se kvůli tomu musela násilně odtrhávat od zrcadla v mém pokoji. Nechala jsem svolat celou divizi a předstoupila před ně. Koukali na mě jako na zjevení. Věděla jsem, že tak od třetí řady dál na mě nevidí, a tak jsem vyskočila na zábradlí dřevěného chodníčku vedoucího okolo jedné budovy. Zdravím, řekla jsem, ale nezdálo se, že by se uklidnili. ZDRAVÍM!! zahučela jsem daleko hlasitěji, až se všichni ohlédli... konečně. Takže, moje skupina mě zná určitě, ostatním se znovu představím. Jmenuji se Taniyama Marika a od nýnějška jsem vaše nová kapitánka. Doufám, že spolu budeme vycházet. A měla jsem to za sebou. Na to, jak rychlé to bylo, jsem se příliš obávala. Samozřejmě, že nás důstojníky všichni znali. V těchto časech jsme bez kapitána a zástupce byli oporou jednotky právě my. A já byla třetí důstojník, prakticky nejsilnější voják trojky. Všichni si šli po svých a já se rozhodla zajít do čajovny.
Taniyama Marika >> Brána do Seireitei
Konečně jsme dorazili do Seireitei. U brány jsem nechala Namikazeho-san s pozdravem a vydala se ke kasárnám své divize. Před vchodem do administrační budovy jsem zaslechla rozhovor dvou nižších důstojníků. No jo, Tomoko to říkala. A co myslíš, že se tam stalo? Netuším. A vsadím se, že nám to kapitáni jen tak neřeknou... Vykoukla jsem zpoza rohu, čímž jsem vykouzlila šok oběma přítomným. Jde o to, co by měli kapitáni říct. Jé, dobrý den, taichou! Vy už jste zpátky z mise? vzpamatoval se první. Nakonec jsem je donutila říct mi, co se děje. Watanabe-san je...?! vyvalila jsem oči. Řekněte Masahirovi, že přijdu později! >> Zástupce kapitánky 4. dicize | |
|