Počet příspěvků : 100 Points : 118 Reputation : 0 Join date : 29. 03. 13 Character sheet Admin Level: Player level: Kapitán 6. divize
Předmět: Sídlo Kuchiki klanu Thu Apr 04, 2013 7:34 pm
Sídlo Kuchiki klanu je součástí kasáren 6.divize. Nemá sem však přístup nikdo, kromě členů klanu. Vstup do sídla představuje elegantní brána, dnem a nocí střežená dvojicí strážných ve fialových úborech, typických pro stráž Kuchiki klanu. Ti vás dovnitř vpustí jen s dobrým důvodem nebo povolením od nějakého člena klanu.
Admin Admin
Počet příspěvků : 79 Points : 149 Reputation : 1 Join date : 19. 03. 13
Před Benjirem se objevil pekelný motýl. Všichni kapitáni nechť se ihned dostaví do kapitánské zasedací síně v první divizi. Je to rozkaz od velícího kapitána a kapitána první divize, Kitamura Ryuumeie.
Jaden
Počet příspěvků : 100 Points : 118 Reputation : 0 Join date : 29. 03. 13 Character sheet Admin Level: Player level: Kapitán 6. divize
Benjiro se sotva stihl odložit Omohane na bílý, látkový gauč a odebrat se do poměrně velké a velmi elegantně zařízené kuchyně, v bílé barvě, kde si chtěl postavit na čaj, když tu ho v jeho konání zarazil pekelný motýl a ohlásil mu, že je ho opět třeba. Benjiro si tiše povzdechl a konvici i s vodou zase položil. Ani ohřát si ji nestihl. Vrátil se tedy znovu do obývacího pokoje, upevnil si k pasu Omohane a zamířil si to znovu ven.
Watanabe Ayaka
Počet příspěvků : 65 Points : 90 Reputation : 1 Join date : 20. 03. 13 Age : 27 Location : Borovany
Character sheet Admin Level: Same as JUICY Player level: Kapitánka 5. divize
Předmět: Re: Sídlo Kuchiki klanu Wed Apr 10, 2013 4:29 am
Shihouin Yuuki
<<<Menší náměstíčko (6. divize) [PŘÍCHOD]
Zastoupila jsem mu dveře, když zrovna opouštěl svou ložnici. Zdravím, rty jsem zvlnila v úsměv a směle se opřela do bengary. Něco ti musím vrátit, ukázala jsem na haori šesté divize na mých zádech. Poté jsem nahodila nevinný výraz a sundala ho ze sebe. Měla jsem ho a sobě celou tu dobu. Na svém těle. Byla z toho cítit tvá vůně, ale myslím, že teď už to nasálo tu mou. Promiň, začala jsem dělat kroky dopředu a jen čekala kdy začne ustupovat a nechá se mnou zahnat do kouta. Vlastně to má i výhodu... Budeš mě pořád cítit u sebe. Ve dne... trochu jsem se zarazila. Dokonce i v noci... pozdvihla jsem provokativně obočí. Nakonec jsem se obrátila, přesně jako předtím, a začala si to štrádovat pryč. Takže na srazu kapitánů, Kuchiki Benjiro! naposled jsem mu věnovala pohled a hned na to použila Shunpo.
>>>Zasedací síň pro kapitány (1.divize) [ODCHOD]
Jaden
Předmět: Re: Sídlo Kuchiki klanu Fri Apr 12, 2013 12:39 am
Benjiro Kuchiki – Kapitán 6. divize
„Neměla jste namířeno do čajovny, Yuuki-san?“ zadíval se Benjiro nezaujatě na Yuuki, když se objevila ve dveřích. Když se k němu začala přibližovat, ani se nehnul a nechal ji dojít až těšně k sobě. „Děkuji za vrácení mého haori, Yuuki-san, ale teď byste už měla jít. Jsme očekávání v kapitánské zasedací místnosti,“ řekl Benjiro, když si od Yuuki převzal zpátky své haori, načež ji sledoval mizet. Ač považoval její chování za značně nemístné, přešel ho nakonec bez komentáře, přehodil si přes ramena své haori, do kterého si tentokrát oblékl i ruce, upevnil si za pas Omohane, a i on zmizel jako pára nad hrncem.