Kenpachi Kodoku
Počet příspěvků : 21 Points : 39 Reputation : 0 Join date : 02. 05. 13 Character sheet Admin Level: Player level: Bývalý kapitán 11. divize
| Předmět: Všeobecný pokec Thu May 16, 2013 8:41 pm | |
| Nějak mi tu chybí místo, kde by jsme si mohli jen tak nevázaně pokecat, ať už o hře nebo o čemkoli jiném, tak zakládám toto téma, snad se admini nebudou zlobit :) | |
|
Juicy
Počet příspěvků : 54 Points : 74 Reputation : 0 Join date : 14. 04. 13 Age : 27 Location : Heaven
Character sheet Admin Level: Character & Point Master Player level: Kapitánka 2. divize, velitelka Onmitsukidou, hlava klanu Shihouin, kapitánka 5 .divize, zástupkyně kapitána 9. divize, Primera Espada, 1. Fracción Tercia Espada, Fullbringer, Quincy, Togabito
| Předmět: Re: Všeobecný pokec Fri May 17, 2013 9:07 am | |
| Admini se nezlobí. Teda aspoň já ne. Od toho tu taky je spamárna. | |
|
Kenpachi Kodoku
Počet příspěvků : 21 Points : 39 Reputation : 0 Join date : 02. 05. 13 Character sheet Admin Level: Player level: Bývalý kapitán 11. divize
| Předmět: Re: Všeobecný pokec Fri May 17, 2013 11:45 am | |
| To jsem rád :D, hele blbá otázka ale jak to teď bude s hraním? půjde se na mise? ne že bych byl netrpělivý ale rád bych si zahrál :) | |
|
Juicy
Počet příspěvků : 54 Points : 74 Reputation : 0 Join date : 14. 04. 13 Age : 27 Location : Heaven
Character sheet Admin Level: Character & Point Master Player level: Kapitánka 2. divize, velitelka Onmitsukidou, hlava klanu Shihouin, kapitánka 5 .divize, zástupkyně kapitána 9. divize, Primera Espada, 1. Fracción Tercia Espada, Fullbringer, Quincy, Togabito
| Předmět: Re: Všeobecný pokec Fri May 17, 2013 12:09 pm | |
| Chápu, co chceš říct. Taky jsem vždycky pěkně nedočkavá a i trochu naštvaná, když někdo brzdí RPG a teď je to hlavně chyba Adminů. Minulej víkend jsme všechny tři byli na AFku a ještě pár dní po něm byly docela mrtvý. Já osobně tenhle týden měla dva koncerty, na kterých jsem vystupovala, takže jsem chodila domů celkem pozdě. Tak snad už se teď RPG zase rozjede. | |
|
Kenpachi Kodoku
| Předmět: Re: Všeobecný pokec Fri May 17, 2013 12:16 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Všeobecný pokec | |
| |
|