Vítejte v mém malém ráji!
S touhle pracovnou jsem si upřímně dost vyhrála. Na zdech můžete vidět různé motivy vody, kterou až k smrti miluji! Také proto mě většinou uvidíte lítat v plavkách nebo jiném letním oblečení a sluchátky na uších. Jenom ta představa, že tohle je moře a já se procházím po jeho březích mě uklidňuje a dodává mi pocit volnosti.
Krom toho tu ale tak spatříte spoustu plyšáků pand a vlastně cokoli co je hmotné, mám s pandou. Nákupy v Gensei se občas vyplatí. Tady za svůj plat tak akorát žijete, zatímco v Gensei jste milionář.
U stolku ozdobeným všemi možnými roztomilými věcmi stojí mini-lednička, která se chlubí hlavně velkou zásobou a taky rozmanitostí pocky. Můj kapitán sem často chodí a nějaké si vezme, není divu, že mám na svém kontu takové měsíční prémie. Dost mě ale štve a aspoň by se mohl ozvat, než se rozhodne vyrazit na lov nebo na honbu za ledničkou, nazvěte si to, jak chcete.
Takže vstup na vlastní nebezpečí asi platí jen, když tu zastihnete mou roztomilou maličkost procházet se tu v bikinkách - připravte se na následný nosebleed.