Mirai no Chance - Bleach RPG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach RPG Forum

PříjemPortálLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Pracovna zástupkyně kapitánky 5. divize

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Kioshi Ryuu

Kioshi Ryuu

Počet příspěvků : 40
Character sheet
Admin Level: None
Player level: Zástupce kapitánky 4. divize

Pracovna zástupkyně kapitánky 5. divize - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pracovna zástupkyně kapitánky 5. divize   Pracovna zástupkyně kapitánky 5. divize - Stránka 2 EmptyFri Apr 19, 2013 9:04 pm

Kioshi Ryuu

To, že se chovala ke ostatním členům její divize jsem jakoby přešel, protože jsem jí do toho neměl co kecat. Byla to částečně její divize, tak ať si s ní dělá co chce... tedy dokud na to nepřijde její kapitánka, aby ji nějak ukáznila.
Otočil jsem pohled na ní a dodal jsem: "Jsem rád, že vám to klape tak, že se aspoň bavíte. Ne, že bych měl něco proti své kapitánce, ale sem tam by se popravdě mohla chovat trochu více mile..." Zasmál jsem se a čekal, jestli to bylo aspoň trochu... vtipné.
Návrat nahoru Goto down
Mitccan

Mitccan

Počet příspěvků : 54

Character sheet
Admin Level: Corrector Master
Player level: Zástupce kapitánky 5. divize

PříspěvekPředmět: Re: Pracovna zástupkyně kapitánky 5. divize   Pracovna zástupkyně kapitánky 5. divize - Stránka 2 EmptyWed Apr 24, 2013 10:04 am

Mitsuki Miyako

Zasmál se. Přestože jsem to nemohla vidět a kvůli masce byl jeho hlas zdeformovaný, už jen ten fakt mě donutil k úsměvu. Nejsem si jistá, jestli se Aya-nyan taichou baví, ale já si to vážně užívám. Uličnicky jsem vyplázla jazyk. Tvoje kapitánka je jaká? Nějak si pořád nemůžu zapamatovat, jaká divize ke komu patří. Zatvářila jsem se trochu provinile a nevinně zamrkala.
Návrat nahoru Goto down
Admin
Admin
Admin

Počet příspěvků : 79

PříspěvekPředmět: Re: Pracovna zástupkyně kapitánky 5. divize   Pracovna zástupkyně kapitánky 5. divize - Stránka 2 EmptySun May 19, 2013 7:25 am

~Z ničeho nic do místnosti vletěl motýl
"Tady kapitánka 5. divize, Watanabe Ayaka. Svolávám celou jednotku, sejdeme se u hlavního vchodu do vnitřních prostor našich kasáren. Poté Vám všem musím oznámit něco důležitého. Mitsuki, nechávám ti to na starosti."
A zase odletěl.~
Návrat nahoru Goto down
https://mirainochance.forumczech.com
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Pracovna zástupkyně kapitánky 5. divize   Pracovna zástupkyně kapitánky 5. divize - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

Pracovna zástupkyně kapitánky 5. divize
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Pracovna zástupkyně kapitána 9. divize
» Mitsuki Miyako [Zástupkyně kapitánky 5. divize]
» Pracovna kapitána 11. divize
» Kancelář kapitánky 2. divize
» Kancelář kapitánky 5. divize

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Mirai no Chance - Bleach RPG forum :: Text RPG :: Mirai no Chance :: Herní místnosti :: Soul Society :: Seireitei :: Kasárny Gotei 13 :: 5. divize-
Přejdi na: